Önce seminer sonra aşı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde bu yıl kutsal topraklara gidecek olan Çorumlu hacı adaylarına...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:41
 Önce seminer sonra aşı


Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde bu yıl kutsal topraklara gidecek olan Çorumlu hacı adaylarına yönelik bilgilendirme seminerleri devam ediyor.


İl Müftülüğü’nün Azapahmet Camii’nde tertiplediği seminerde, Kafile Başkanı ve Müftülük Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Salman tarafından ‘Hac Eğitim Semineri’ verildi. Seminere Çorum Müftülüğü Hac Bürosu görevlilerinin yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı’nca hacca gidecek 291 hacı adayı ile özel şirketler aracılığıyla hacca gidecek 350 hacı adayı katıldı. 


Saat 09.00’da başlayan eğitim seminerinde hacı adaylarına Kafile Başkanı ve Müftülük Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Salman, tavaf, say uygulaması ve ihramın nasıl kuşatılacağını anlattı. Halk Sağlığı Müdürlüğü’nce de saat 10.00’dan itibaren hacı adaylarına menenjit aşısı yapıldı.


23 Ağustos Cumartesi günü başlayan eğitim semineri 3 Eylül Çarşamba günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında devam edecek. 3 Eylül Çarşamba günü saat 10.30’dan sonra sadece bayanlara eğitim semineri düzenlenecek.




Son Güncelleme: 27.08.2014 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.