Öncelik kurallar ve nezaket

Çorum Belediyesi toplu taşıma şoförlerine eğitim semineri düzenledi, öncelikle kurallara uyulması ve vatandaşa nezakete dikkat çekildi.

27 Ocak 2020 Pazartesi 15:37
Öncelik kurallar ve nezaket

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü toplu taşıma şoförlerine yönelik seminer düzenledi.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünden Komiser Bünyamin Demir tarafından Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine Ulaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı, Ulaş A.Ş yöneticileri ve çok sayıda otobüs şoförü katıldı.

Trafik kuralları ve vatandaşa yönelik davranışların nezaket çerçevesinde gerçekleşmesi gerektiğini belirten Bünyamin Demir, sürücü kaynaklı kazaların çoğunun özellikle cep telefonu kullanımından kaynaklandığını hatırlatarak, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması konusunda sürücüleri uyardı. Demir, "Çorum'da emniyet kemeri kullanımı geçtiğimiz yıllara oranla daha yüksek. Çünkü vatandaşlarımız artık daha bilinçli hale geldi." Dedi.

Komiser Bünyamin Demir, farklı yer ve zamanlarda trafik kazalarından oluşan video görüntülerini şoförlere izletilerek alınması gereken dersler konusunda uyarılarda bulunuldu.

Son Güncelleme: 27.01.2020 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yolcular 2020-01-27 16:38:35

Valla hepsi canavar gibi, bu otobüs şu duraktan geçiyor mu demeye korkuyor insan. Korku salıyorlar Güler yüzlü değiller çok fazla insan tersliyorlar. Çocuk yaşlı demiyorlar, yıllardır da bu tip platformlarda otobüs şoförleri için bu tip yorumlar yapılıyor ama nafile, her biri Ali kiran baş kesen gibiler....