ONKOSAV’dan TSO ziyareti

Onkoloji Hastalıkları ile Savaşma Derneği, ONKO-SAV Başkanı Olcay Ünal...

13 Temmuz 2015 Pazartesi 16:13
 ONKOSAV’dan TSO ziyareti


Onkoloji Hastalıkları ile Savaşma Derneği, ONKO-SAV Başkanı Olcay Ünal, TSO’ya tanışma ziyaretinde bulundu. Dernek Yöneticisi Selma Zihar ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Ünal, yeni bir kan olarak derneği devraldıklarını ve bundan sonraki süreçte onkoloji hastalıklarına daha fazla yardım etmek için gayret edeceklerini söyledi.


Onkoloji hastalıklarının, dünyanın en yaygın hastalık grubu olduğunu ve bu hastalıklara yakalanan bireylerin, çok fazla yardıma ihtiyacı olduğunu vurgulayan Ünal, “ONKO-SAV olarak ihtiyaç sahibi hastalarımıza elimizden geldiği kadar ulaşmaya çalışıyoruz. ‘Bir gün biz de bize yardım edecek birine ihtiyaç duyabiliriz’ düşüncesine sahibiz. Gönüllülerimizle birlikte kanser hastalıklarının ne boyutlara vardığını, kanser hastalarının nelerle mücadele ettiklerini insanlara anlatarak hem bir farkındalık oluşturma, hem de ihtiyaçlarını giderebilmek için çabalıyoruz. Büyük küçük demeden herkesin her türlü desteğine ihtiyacımız var” dedi.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ise, ONKO-SAV gibi kuruluşların çok ulvi bir görev üstlendiklerini söyledi. ONKO-SAV’da yaşanan kan değişiminin dernek çalışmalarına faydalı olacağını düşündüğünü ifade eden Başaranhıncal, “TSO olarak ONKO-SAV’ı önemsiyor ve destekliyoruz. ONKO-SAV, yaptığı çalışmalarla onkoloji hastalarının yardımına koşarak onların ihtiyaçlarını karşılarken, bir taraftan da toplumun yardımlaşma hissinin canlı tutulmasına vesile oluyor. Bu anlamda da çalışmalarını önemsiyoruz. Bundan sonraki dönemde de çok daha fazla ortak çalışma yapabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.



Son Güncelleme: 13.07.2015 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.