Onlar Hayır diyorsa, düşünün…!

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım, Türkiye’nin referandumda ‘Evet’ diyeceğine yürekten inandıklarını söyledi.

18 Şubat 2017 Cumartesi 18:33
 Onlar Hayır diyorsa, düşünün…!


AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım, Türkiye’nin referandumda ‘Evet’ diyeceğine yürekten inandıklarını söyledi.

EKONOMİ OLUMLU SİNYALLER


Çorum AK Parti teşkilat yöneticileri ile birlikte sanayi tesislerini ziyaretinde değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş mitinginde doların 3 bin 500’ün altına düşeceğini söylediğini, sıcak para girişi yaşanacağını belirterek, Türkiye’nin önümüzdeki aylarda ekonomik anlamda iyi bir sürece gireceğini, büyük projelerin devam etmesiyle birlikte iyi şeyler olacağını ifade etti.


ONLAR HAYIR DİYORSA DÜŞÜNÜN


Ülkenin paralel yapıdan dolayı sıkıntılar yaşandığını belirten Yıldırım, söz konusu problemlerin yavaş yavaş aşıldığını aktaran Yıldırım, “Referanduma bağlı olarak bir süreç gelişecek. Referandumda hepimiz ‘Evet’ çıkmasını istiyoruz. Türkiye’nin, Çorum’un istikrarı için gerekiyor. PKK, FETÖ, DHKP/C, DEAŞ ‘Hayır’ diyor. O zaman siz hayır demeyin diyoruz. Her alanda terörü bitirdiğimiz için ‘hayır’ diyorlarsa bir düşünmek lazım.


VESAYET SONA ERECEK


15 Temmuz’u çok acı yaşadık. Cumhurbaşkanımız ve milletimiz direnmeseydi ülkenin istikbali ve istikrarı tehlikedeydi. Memleketin gelişmesini istemeyen egemen güçler terör örgütleri ile işbirliği yapıyor. Vesayeti sona erdireceğiz.” Dedi.


Çorum’un Anadolu’nun gelişen illeri arasında yer aldığını belirten Yıldırım, “Çorumlu müteşebbis ruha sahip. Sürekli çalışıyor ve üretiyor. 2004 yılında Şili’yi ziyaret ettim. Orada Çorum radyatörü gördüm. Amerika’ya ihracat yapıyoruz. Bunlar bizi gururlandırıyor. Çorum’un önü açılırsa yapamayacağı bir şey yok. Çorum 2002’den bu yana AK Parti’ye destek verdi. AK Parti de Çorum’a destek veriyor. 


Son Güncelleme: 18.02.2017 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aaa 2017-02-19 13:10:24

Hdp evet diyor siz necisiniz

Avatar
Ali 2017-02-19 22:02:36

Murat yıldırımın dediğinin hiç önemi yok . O kendi özel okullarıyla ilgilensin , Çorum da hiçbir hiZmetini hatıtlayan var mı