Onları her gün hatırlayacağız

Aile ve Sosyal Politikalar Çorum İl Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle program düzenledi.

02 Aralık 2016 Cuma 17:05
Onları her gün hatırlayacağız

Aile ve Sosyal Politikalar Çorum İl Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle program düzenledi.


Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde gerçekleşen programa bazı daire müdürleri ile engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programı İşaret Dili Çevirmeni Ömer Albayrak tercüme etti.


Programda açış konuşması yapan ASP Müdürü Yahya Çoban, engellilerin sadece belirli günlerde hatırlanmaması gerektiğini belirterek, ‘Engellileri her gün hatırlamalıyız’ dedi.


Çorum’da 4 bin 222 ağır engelli yakınına aylık 932 TL destek yapıldığını belirten Çoban, Çorum’da 4 bin 222 ağır engelli yakınınaa destek olarak aylık 932 TL ödeme yapıldığını, yine Sungurlu ve Laçin özel merkezlerimizde 187 ağır engelliye yatılı bakım hizmeti verdiklerini kaydetti. 
Etkinlikler engelli öğrencilerin sundukları gösterilerle devam etti.


Son Güncelleme: 02.12.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.