‘Önümüzde müjdeli bir süreç var’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Yönetim kurulu toplantısına katıldı. Külcü, toplantıda parti yöneticilerine Çorum Belediyesi’nin çalışmaları ve seçim öncesi taahhüt ettiği projelerin son durumları ile ilgili bir sunum yaptı.

24 Ocak 2017 Salı 18:13
 ‘Önümüzde müjdeli bir süreç var’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Yönetim kurulu toplantısına katıldı. Külcü, toplantıda parti yöneticilerine Çorum Belediyesi’nin çalışmaları ve seçim öncesi taahhüt ettiği projelerin son durumları ile ilgili bir sunum yaptı.


Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre; AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ yönetimindeki toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu da katıldı. Başkan Külcü’yü yönetim toplantısına davet ettiklerini söyleyen İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, önemli hizmetlerin hayata geçtiğini söyledi. Başkan Külcü, il teşkilatı olarak Belediye çalışmalarında her zaman Başkan Külcü’ye destek olacaklarını sözlerine ekledi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada yeni anayasa sürecinin zorlu ama sonunda müjdeli bir süreç olacağını söyledi.


Türkiye'nin son 100 yılda yaşadığı sıkıntıların önemli oranda hükümet kurma sıkıntısından kaynaklandığını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Mevcut sistem, hükümet kurmak için sayısal bakımdan parlamentoya mahkûm kılıyor. Buna ilişkin en son yaşadığımız örnekse 7 Haziran seçimlerinde 259 Milletvekili ve %41 ile hükümet kurulamayışıdır. O dönemde çok zorlu bir süreçten geçtik. Allah bizi korudu. Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eliyle korudu. O dönemi doğru okumak için Cumhurbaşkanımızın o süreçte yüklendiği rolü ve istikrarı korumak bakımından aldığı riskleri doğru okumak lazım.  Eğer parlamentonun oyuyla seçilmiş bir cumhurbaşkanı olsaydı, önceki dönem Cumhurbaşkanları gibi hareket eden ve millet nezdinde meşrutiyeti olmayan bir Cumhurbaşkanı olsaydı Türkiye 1 Kasım'ı göremezdi. 23 Temmuz’da krizi, kaosu başlatanlar ve HDP'nin barajı geçmesi için seçim döneminde adeta birbirleriyle ruh ikizi olanları, boyalı basını, onlara destek olanlar da, FETÖ de, istihbarat örgütleri de 1 Kasım’ı bize yaşatmazlardı.” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayal dahi edilemeyecek şeyleri hayata geçirdiğinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ışıkla, ondan aldığımız heyecanla ona yük olan değil, onların yükünü alan, işlerini kolaylaştıracak şekilde Belediyecilik hizmetleri yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza yakışır bir Belediye performansı ortaya koyduğumuza inanıyorum. Hamdolsun kamuoyu araştırmalarında da belediyemizin hizmetlerinden memnuniyet oranları çok yüksek çıkmaktadır. Bu inanç ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Külcü, yaptığı çalışmaları teşkilata anlattı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, daha sonra 2009 yılında göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmaları bir sunum eşliğinde il yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı. Ağırlıklı olarak 2014 yılı ve sonrasında hayata geçirilen projeler ve bu projelerde kat edilen aşamalarla ilgili bilgiler veren Külcü, partililerin sorularını da yanıtladı. 

Son Güncelleme: 24.01.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.