‘Onun izinde yürüyeceğiz’

CHP adayı Özgür Kılıç, merhum Çorum eski Belediye Başkanı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu'nun izinde yürüyeceklerini söyledi.

07 Mart 2019 Perşembe 13:35
‘Onun izinde yürüyeceğiz’

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu’nun izinde yürüyeceklerini söyledi.

Çorum eski Belediye Başkanı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu kabri başında anıldı.

Çorum’da yaklaşık16 yıl Belediye Başkanı olarak görev yapan Kılıçcıoğlu, 1967’de Çorumspor’un Kurucu Başkanlığını da yaptı. Kılıçcıoğlu vefatının 25. yılında Ulu Mezarlık’ta bulunan mezarı başında anıldı.

Anma törenine CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, CHP eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, önceki dönem İl Başkanları, bazı Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski mesai arkadaşlarının da hazır bulunduğu törende konuşan CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, “Rahmetli Turhan ağabeyimiz görev yaptığı süre içerisinde hiçbir ayrım gözetmeden birlik ve beraberlik içerisinde Belediye Başkanlığı yaptı. Kendisiyle her zaman övünç duyduk. Kılıçcıoğlu’nun yaptığı hizmetler tüm Çorumlular’ın gözünün önünde. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet, ruhu şad olsun” dedi.

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç da, her zaman Dr. Turhan Kılıçcıoğlu’nun izinde yürüyeceklerini dile getirerek, Allah’tan rahmet diledi.

Konuşmaların ardından tören yapılan duayla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayırlısı 2019-03-07 13:53:43

ben özgür e vereceğim oyumu. ben çorum un belediye başkanı olacagım dediği için. kendisi sagcılık solculuk yapmadığı için,alevilik sünnilik yapmadığı için,o cu bu cu demediği için oyum chp ye değil özgür e.

Avatar
BİRBİLEN 2019-03-07 13:56:47

valla devletin imkanlarını derneklere cemaatlere aktarmayacak. en kısa sürede suriyelileri gönderecek(yetkisi varsa),çalışkan dürüst liyakat sahibi,herkesle herkesimle konuşan, arkadaşı olan herkes tarafından sevilen, özgür yolun açık olsun.