‘Onun Kimsesi Benim’ Çorum’da

‘Onun Kimsesi Benim’ Sosyal Sorumluluk Projesi’nin final programı Küçükçekmece Belediyesi’nin...

15 Ağustos 2014 Cuma 15:15
 ‘Onun Kimsesi Benim’ Çorum’da


‘Onun Kimsesi Benim’ Sosyal Sorumluluk Projesi’nin final programı Küçükçekmece Belediyesi’nin evsahipliğinde gerçekleşecek. 

Küçükçekmece Belediyesi ‘Onun Kimsesi Benim’ Sosyal Sorumluluk Projesi’nin final programına evsahipliği yapıyor. Bu kapsamda Türkiye’nin dört bir yanından gelen kimsesiz çocuklar ve imam hatip öğrencileri uçurtma şenliğinde buluşacak ve Ömer Karaoğlu konseri ile eğlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ÖNDER (İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) işbirliği ile İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Yerleşkesi’nde gerçekleşecek şenliğe, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz başta olmak üzere, ÖNDER Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocuklar katılacak.

“ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”

Başkan Temel Karadeniz, etkinliğe katılacak herkese teşekkür ederek, “Böylesine anlamlı bir organizasyonun içerisinde yer almak bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız bizim için çok önemli, onlar bizim geleceğimiz. Hele ki kimsesiz çocukların kimsesi olmak, onları doğru yönlendirmek ve yetiştirmek çok önemli” diye konuştu.

ÖNDER Genel Başkanı Dr. Hüseyin Korkut da, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen ‘kardeşlerimiz’ İstanbul’da iki gün konaklayacak, tarihi ve turistik pek çok gezi yapacak. Eve dönmeden önce yapılacak olan kapanış programında ise Küçükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen uçurtma şenliği ile eğlenecekler. Bu programda bizlere desteklerini esirgemeyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Sayın Temel Karadeniz ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program çerçevesinde 2 gün boyunca tarihi ve turistik geziler yapacak olan çocuklar, Pazar günü de uçurtma şenliği kapsamında gün boyu oyun parkurları, lunapark eğlenceleri, farklı grup etkinlikleri ile eğlenecek. Ömer Karaoğlu’nun seslendireceği ezgilerle program devam edecek.

“ONUN KİMSESİ BENİM”

Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Bingöl, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van, Yozgat ve Zonguldak gibi Türkiye çapında pek çok ilde birden gerçekleştirilen ‘Onun Kimsesi Benim’ projesi kapsamında İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Çocuk Esirgeme Kurumundaki ‘kimsesiz’ çocukların iletişime geçmesi sağlandı. Bu yıl 27 ilde ve 840 öğrenci ile gerçekleştirilen projenin gelecek yıllarda bu sayılar arttırılarak devam etmesi amaçlanıyor.





İHA

Son Güncelleme: 15.08.2014 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165