Ortaköy'de SDS imzalandı

Ortaköy Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

05 Temmuz 2019 Cuma 09:09
Ortaköy'de SDS imzalandı

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbirve BEM-BİR-SEN Çorum İl Temsilciliği arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in makamında, Bem-Bir-Sen Çorum İl Başkanı Burhan Şahin ve yönetiminin katılımıyla imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi ile Ortaköy Belediye Başkanlığında görevli memurlarımızın haklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Bem-Bir-Sen Çorum İl Başkanı Burhan Şahin, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir de “Belediye Başkanlığımızda görevli memurlarımızın sosyal hak ve denge tazminatlarında iyileştirmeler yaparak memurlarımızın yüzünü güldürdük, arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-07-05 10:36:12

koskoca sendika il temsilcisi, toplantıya t-shirtle katılmış, biraz ciddiyet lütfen...

Misafir Avatar
crm ye cevap 2019-07-05 13:27:15 @crm

crm isimli arkadaş acaba mevsimin farkındamısın bu bir ikincisi bu çekememezliğinizin altındaki ana sebep nedir acaba

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yoruma müdahale 2019-07-05 17:38:44

Haber kutsal yorum hürdür.

banner165