Ortaköy'e bölge müdürü geldi

Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Çorum’un Ortaköy ilçesini ziyarette bulundu.

06 Mayıs 2020 Çarşamba 15:28
Ortaköy'e bölge müdürü geldi

Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Çorum’un Ortaköy ilçesini ziyarette bulundu.

Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli, ilçe içerisinde yapılması gereken bakım ve tamir gerektiren yolları inceledi.

Ziyaret ile birlikte İlçenin tarihi alanlarını da ziyaret eden Murat Gönenli, Çorum-Cemilbey yolunun en kısa sürede bitirileceğini, Cemilbey-Ortaköy yolunun ise proje aşamasında bulunduğunu, ihalesinin yapılarak en kısa süre içerinde hizmete sunacaklarını ifade etti.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ise, “Bölge Müdürümüz Murat Gönenli Bey’in ziyareti bizi fazlasıyla memnun etti. Kendisi ile acil sonuca ulaştırılması gereken çalışmalarımızda mutabık kaldık, ziyaretlerinden dolayı kendilerine İlçe halkım adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ah met 2020-05-06 21:45:34

Laf olsun torba dolsun nasıl proje ise on yıldır bitmedi.

Avatar
Memleket 2020-05-07 09:15:47

Busene gözümüzü ne renge boyasak.

Avatar
Düz 2020-05-07 11:05:35

Iskilip osmancık ortaköy yollarının bitimine ömür yeter mi bilemiyorum

Avatar
murat kalın 2020-05-12 10:40:06

Sayın başkan seni gerçekten taktir ediyorum o kadar skandal üstüne yine kazandın ve halen inandırabiliyorsun bu insanları facebook ve sosyal medya ile bu işi götürüyorsun bazen düşünüyorum da ortaköyün hakketigi de bu zaten kamer genç ne dedi: böyle yoğurdun böyle kaymağı olur sen eski dyp lisin hatırlarsın

Avatar
Kenan yıldız 2020-12-27 22:46:57

Söylemlerine kargalar bile gülüyor. Bırakın türübüne oynamayı. Söylemlerine kendin bile inanmıyorsun ortaköy lü inanyormu