Ortaköy şehirleşme yönünde

Ortaköy Belediyesi’nde çalışmalar çevre düzenleme ve yenileme aşamasında devam ediyor.

28 Haziran 2017 Çarşamba 10:42
Ortaköy şehirleşme yönünde

Ortaköy Belediyesi’nde çalışmalar çevre düzenleme ve yenileme aşamasında devam ediyor.


Şehir merkezine yapılan saat kulesinin ardından şimdide saat kulesi çevresine el atan Belediye Başkanı Taner İsbir, saat kulesi etrafına süs havuzları yaptırdı.


Renkleri ve görselliği ile Ortaköy’ün çehresine renk katan havuzları gelecek zaman içerisinde şehirleşme aşamasında da büyük adımlar atılacağının göstergesi gibi duruyor.


Konu ile ilgili açıklama yapan Taner İsbir, “Şehirde ne varsa ilçede de olacak ilkesi ile çıktığımız yolda, alt ayağı ve genel ana, ara ve mahalle hizmetleri ederek ilçe merkezine yöneldik. Mahallelere ve okul önlerine parklarla birlikte ilçe merkezine de park düzenlemesine yaparak merkez düzenlemesine geçildi. Üçayaklı hizmetin ilk ayağı saat kulesinden sonra ilçe merkezine 3 adet süs havuzu yaparak hizmete sunduk. İlçemize ve ilçe halkına hayırlı olsun. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecektir” dedi.


Son Güncelleme: 28.06.2017 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.