OSB'deki yol çilesi DEVA'nın gündeminde

OSB'de 3 haftadır bitirilemeyen yol yenileme çalışması DEVA'nın gündeminde

03 Kasım 2022 Perşembe 10:11
OSB'deki yol çilesi DEVA'nın gündeminde

Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir süredir devam eden yol çalışmasının işletmeleri zor durumda bıraktığını söyledi.

Çabuk, açıklamasında, Organize Sanayi Bölgesi’nde, anayol üzerindeki 200 metreye yakın yol yenileme çalışmasının 3 haftadır tamamlanamadığını belirterek, “Kış şartları ağırlaşmadan bir an önce bitirilmesi için ilgili birimlere çağrıda bulunuyoruz.” dedi.

3 haftadır bitirilemeyen yol çalışmasının üretim ve ihracat yapan firmaları zor durumda bıraktığını belirten Çabuk, “Üreticinin ödüllendirilmesi ve teşvik edilmesi gerekirken; ülke ekonomisine katkıda bulunan sanayicilerimizin bu tarz bir çileye maruz bırakılması gerçekten üzücüdür. OSB’de 200 metreye yakın yol çalışmasını 3 haftada tamamlamayan iktidarın 2 yıl gibi bir sürede 250.000 sosyal konut yapacağının inandırıcılığı kalmamıştır.” iddiasında bulundu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2022-11-03 17:51:18

gündemde olalımda nasıl olursa olsun. hadi bakalım çöz ....

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-11-03 17:26:34

YAPMAYIN, ÇORUM SANAYİ ŞEHİRİ DEĞİL Kİ . SPOR ŞEHİRİ , PARK ŞEHİRİ, BAHÇE ŞEHİRİ. ÇORUM ULAŞIM BAKIMINDAN TÜRKİYE DE YATIRIMLAR DA HER ZAMAN İLK ŞEHİR'DİR. ÇORUM DA ULAŞIM YATIRIMLARIN DA HİÇ BİR SIKINTI YOK. ÇORUM DA HERŞEY DÖRT DÖRTLÜK. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....