Osmancık'a Kent Meydanı

Osmancık Belediyesi hizmet binasının yıkılacağı yerine meydan ve park yapılacağı açıklandı.

26 Temmuz 2019 Cuma 20:19
Osmancık'a Kent Meydanı

Osmancık Belediyesi hizmet binasının yıkılacağı yerine meydan ve park yapılacağı açıklandı.
Osmancık Belediyesi MHP Grup Başkanı Fatih Ergün, düzenlediği basın toplantısında belediyenin hizmet binasının, kültür merkezi de dahil, yakın zamanda yıkılarak yerine Kent Meydanı yapılacağını söyledi.
Kızılırmak TV’de yer alan habere göre, Kent Meydanı projesinin çalışma sürecinin başladığını belirten Ergün, Osmancık’tan başka dertleri olmadığını belirterek; “İyi bir belediyecilik adına yılbaşına kadar Kent Park’ın oraya belediyemizi taşıyıp, şu an bulunduğumuz belediye hizmet binasının kapladığı alana, kültür merkezide dahil yıkıp buraya büyük bir Kent Meydanı yapmak istiyoruz. Bu süreç başladı ve bu büyük bir hizmettir.
Yeşili şehrin dışında değil şehrin içinde hayal ettiklerini belirten Ergün “Her insanın şehrin dışına gidecek imkanı olmayabilir. Yeşili insanların ayağına getirmek gerektiğine inanıyorum.” Dedi.
Ergün, belediye binasının yıkım tarihini ve yapılacak diğer önemli projeleri yakın zamanda Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ün açıklayacağını sözlerine ekledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.