Osmancık Derneği’nde Akkoca dönemi

İstanbul’da faaliyet gösteren Osmancık Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu Bağcılar Belediyesi Öğretmen...

22 Aralık 2014 Pazartesi 18:17
 Osmancık Derneği’nde Akkoca dönemi


İstanbul’da faaliyet gösteren Osmancık Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu Bağcılar Belediyesi Öğretmen Evinde gerçekleştirildi. 

Dernek Başkanı Serdar Gürsoy’un işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden ayrılması nedeniyle gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda yeni yönetimin belirlenmesi için seçime gidildi. Yapılan seçim sonucunda dernek başkanlığına Şerif Akkoca seçildi. Yönetim Kurulu ise Mustafa Ertekin, Vahdettin Çiçek, Şerif Yedek, Ali İdi, Ali Uzun ve Ali Yelken’den oluştu.

KARATAŞ VE TATAR’DAN KUTLAMA

Derneğin Olağanüstü Genel Kuruluna katılan Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar, yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Başkan Karataş, Osmancık Derneği’nin İstanbul’da yaşayan hemşehriler arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasına, Osmancıklılar arasında kaynaşmaya ve yardımlaşmaya katkı sağlayan önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu belirterek yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.





İHA

Son Güncelleme: 22.12.2014 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.