Osmancık Derneği’nden Karataş’a ziyaret

İstanbul’da faaliyet gösteren Osmancık ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri...

21 Temmuz 2015 Salı 17:56
 Osmancık Derneği’nden Karataş’a ziyaret


İstanbul’da faaliyet gösteren Osmancık ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti.

Osmancık Derneği Başkanı Şerif Akkoca, dernek üyeleri Murat Başer ve Fatih Bostancıer ile Osmanlı Arşivleri Uzmanı Şakir Duran ve Sungurlu Arifegazili Derneği Bakanı Sururi Onan, Başkan Karataş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Osmancık Derneği Başkanı Şerif Akkoca, dernek çalışmaları hakkında Başkan Karataş’a bilgi verdi. Osmancık Derneğinin ilçenin tanıtımına yönelik faaliyetler düzenlediğini belirten Akkoca, ayrıca zaman zaman kaynaşma programları düzenleyerek İstanbul’da yaşayan Osmancıklıların birlik ve beraberliğine katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade eden Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise çalışmalarından dolayı dernek yönetiminde ve üyelerine teşekkür etti.

Osmancık Derneği üyeleri Başkan Karataş’ı ziyaretlerinden ardından restorasyon çalışmaları devam eden Osmancık Kalesini ve ilçedeki diğer tarihi mekanları gezdi.




İHA

Son Güncelleme: 21.07.2015 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.