Osmancık köprüsünden böyle kurtuluyoruz

Çorum'da hastane kavşağı projesi değişti, çevre yolu üzerine yapılacak çok fonksiyonlu kavşak hayata geçince Osmancık köprüsü kalkacak.

10 Eylül 2021 Cuma 00:30
Osmancık köprüsünden böyle kurtuluyoruz

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da çevre yolu üzeri ile Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne yapılacak çok fonksiyonlu kavşak projeleri hakkında güncel bilgiler aktardı.

İskilip’in Sesi Televizyonu’nda katıldığı programda Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’in kavşakların akıbeti ile ilgili sorusunu cevaplandıran Ceylan, Osmancık havalisinde bulunan 8 ilçeyi Çorum Çevre Yolu üzerinden İskilip yoluna bağlayacak çok fonksiyonlu kavşakla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Bu kavşak yapılınca 4 kilometre mesafe üst geçitle bağlanacak. İleride kod durumundan dolayı fırsata dönüşecek olan ve ucube demek aşırıya kaçar diye söylemiyorum, dünyanın 8’inci harikası (!) Osmancık köprüsü ortadan kalkacak.” dedi.

HASTANE KAVŞAĞI PROJESİ DEĞİŞTİ

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne başlangıçta ‘battı-çıktı’ diye tabir edilen kavşak yapılmasının öngörüldüğünü hatırlatan Ceylan, ancak hastane karşısında bulunan Güney Kampüsü’nün Tıp Fakültesi Morfoloji binası ile birlikte Sağlık Üniversitesi’ne ait diğer fakültelerin yapılandırılması nedeniyle söz konusu projenin revize edildiğini söyledi.

Hastane kavşağında geleceğe yönelik planlama yapılarak alttan geçiş projesi üzerinde Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir’in çalıştığını açıklayan Ceylan, “Hastaneden karşıya alttan geçilmesi ve formata uygun işyerleri yapılmasında mutabakat sağlandı. Şu anda hastane kavşağı bu mutabakata göre revize ediliyor.”diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.09.2021 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TİMURUN FİLLERİ 2021-09-10 18:06:46

Çorumlu muzafferinen murat yıldırımdan şikayet eder dururlarmış ama bir türlü tayyip beye söyleyemezlermiş.Tayyip beyde mükafat olarak alper zahir ve ahmet sami yi musallat etmiş.Efendiler oralara hastaneyi stadı yurtları gıda toptancılarını 5 tane okulu yaparken aklınız neredeydi. Her neyse inanmıyorum ama bu projede hızlı trene döner ahanda buraya yazıyorum

Avatar
Mertenes 2021-09-11 08:19:59

Çorumda hiçbir faaliyet yok malesef, külcünün vaatleri arasinda olan bakırcılar Çarşısı ve sanyı kısmı güya kalkacaktı. Metruh binalar yıkılacak tı. Hala yapılacak .

Avatar
Dogru 2021-09-11 11:29:04

Timurun filleri sembolü ile yazan arkadaş güzel konulara değinmiş.Merak ettiğim bu ucube Osmancık köprüsü ne zaman yapılmış

Avatar
Çorum'lu 2021-09-10 18:26:28

ÇORUM da 20 senedir yapıyoruz, kurtuluyoruz, tamamlıyoruz, bitiriyoruz söyleniyor. Ancak ne hikmetse iş icraata gelince orta da hiç bir şey yok. Lafla iş yürümüyor, insanlar icraat bekliyor. Çorumlulardan aldığınız oylar haramdır. Her seçim %50 ve üzeri oy alıyorsunuz. YATIRIMLARA GELİNCE ortada hiç birşey yok. Çorumun çevresindeki illere bakın yatırım üstüne yatırım yapılıyor. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Ahmet 2021-09-10 20:02:12

sayın vekilim bunun nasıl olacağını anlamadım ama su ucubeyi kaldırırsan inan ulukavakdan sana çok oy var

Avatar
hasan19 2021-09-11 01:25:11

İnadınız mı ? İnanın tabi? sabah halk ekmek önündeki kuyruğa bakın ve inanın. daha durun tüp kuyruğuna gireceksiniz.

Avatar
Çorumlu 2021-09-11 02:33:49

Bırakın artık kaç senedir laf üretmeyi de elinizde devletin bütün imkânları var.Zaman icraat zamanı kaldırında kurtarın çorumluyu şu ucûbeden artık.

Avatar
Öğrenelim 2021-09-12 00:00:22

Yanlış anladıysam düzeltin:Battı çıktı denen şey ana yoldaki trafiğin durmadan ilerlemesine imkan verir, yayalar ve diğer araç trafiğini de trafik lambalarıyla düzenler. Yani asıl olayı ana yolu durdurmaz. Alt geçitten bahsedilmiş ve dükkanlar da var: Bu sadece yayaların karşıya geçmesine mi hizmet edecek. Yani ana yol trafiğini ışıklardan kurtaramayacak mı.

banner165