Osmancık SGM bilgi verdi

Sosyal Güvenlik Kurumu Osmancık Merkez Müdürü Hüseyin Kaya, ziyaret ettiği kurum ve kuruluşlara...

14 Ekim 2014 Salı 10:38
 Osmancık SGM bilgi verdi


Sosyal Güvenlik Kurumu Osmancık Merkez Müdürü Hüseyin Kaya, ziyaret ettiği kurum ve kuruluşlara sosyal güvenlik konusu ile ilgili bilgiler verdi.


SGK Osmancık Merkez Müdürü V. Hüseyin Kaya, kurum çalışmalarına ait farkındalığın arttırılması, daha kaliteli ve diğer kurumlarla eşgüdüm sağlayıp bürokrasinin azaltılması, hızlandırılması amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Kaya ve kurum personeli Nefise Göbel Dodurga'da kurum ve kuruluşları ziyaret etti.


SGK Osmancık Merkez Müdürü Hüseyin Kaya ve Göbel, ziyaretler kapsamında Dodurga Kaymakamı M. Emin Elmalı, Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ziraat Odası Başkanı Ahmet İpçi ve Dodurga Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahrettin Karademir'i ziyaret ederek sosyal güvenlik konusu ile ilgili bilgiler verdi.


Kurumlar arası diyalogun önemli olduğunu belirten Kaya sosyal güvenlik konusunda halka en iyi hizmet vermenin bir yolunun da kurumlar arasında ki bilgi akışının sağlanması olduğunu söyledi.


Kaya, yaptığı ziyaretlerde 11/09/2014 tarihli 29116 mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6552 sayılı kanuna da değinerek SGK prim borcu yapılandırmasına ilişkin bilgiler vererek, “01/10/2014 tarihinden itibaren Merkez Müdürlüğümüzde taksitlendirme işlemleri yapılmaya başlanmıştır. Sigortalılarımızın müracaatları halinde işlemleri en kısa sürede yapılarak prim borçları yapılandırılacaktır. Sigortalılarımız borç türüne göre 31/12/2014 ve 30/04/2015 e kadar Merkez Müdürlüğümüze borçlarını yapılandırmak için müracaat edebileceklerdir.” dedi.


6552 sayılı kanuna ilişkin geniş çaplı bilgilendirmede bulunmak için yakın zamanda basın açıklaması yapacağını belirten Kaya kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam edeceklerini belirterek Dodurga'da karşılaştıkları sıcak karşılama için ilgililere teşekkürlerini iletti.




Son Güncelleme: 14.10.2014 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.