Osmancık yolu asfaltı yenileniyor

Belediye, Çorum-Osmancık yolunun 3.300 metrelik bölümünü genişletti.

22 Ekim 2014 Çarşamba 17:37
 Osmancık yolu asfaltı yenileniyor


Belediye, Çorum-Osmancık yolunun 3.300 metrelik bölümünü genişletti. Daha önce 1.600 metrelik kısmı tamamlanan yolun Bayat Gediği Köprüsü'ne kadar olan 1.700 metrelik kısmı da tamamlanarak 6 şeritli bölünmüş yol Çorum halkının hizmetine sunuldu.


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çorum Belediyesi’nin çevreyolundan Bayat Gediği’ne kadar olan 3.300 metrelik kısımda düzenleme çalışması yaptığına dikkat çekerek yolun asfaltlanması için 21.500 ton asfalt kullandıklarını vurguladı. Yolda yapılan düzenleme ve genişletme çalışmalarının 8,5 Milyon TL’ye mal olduğunu kaydeden Alper Zahir, “Son 5 yılda yaptığımız cadde ve yol genişletme çalışmalarımız halkımızın beğenisini kazanıyor. Daha geniş yollar planlıyor, mevcut yollarımızı da istimlakler yaparak genişletiyoruz. Osmancık Caddesi’nde yaptığımız çalışmalarımız bölge sakinlerini olduğu kadar tüm hemşehrilerimizi de memnun etti. İnşallah asfalt ve yol ekiplerimiz bir kaç gün içinde çalışmalarını tamamlayacak. Çorum'u prestij yollarla donatmaya devam ediyoruz. Osmancık yolunu da 3 şerit gidiş 3 şerit geliş olmak üzere 6 şeritli bir yol haline getirdik. Osmancık yolu tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” Dedi


Bayat Gediği Köprüsü de genişletildi


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Osmancık Caddesi’nin genişletilmesi ile birlikte Bayat Gediği Köprüsü’nün de 6 şeritli yola uygun olarak genişletildiğini kaydetti.


Bayat Gediği’ne 58 metre uzunluğunda inşa ettikleri köprünün maliyetinin 500 bin TL olduğunu dile getiren Alper Zahir, ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de yol, köprü ve menfez yapımı planladıklarının altını çizdi.




Son Güncelleme: 22.10.2014 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.