Osmancık'a acı haber geldi

Mardin'in Derik ilçesine bağlı Soğukkuyu köyünde ev araması yapmak için giden askerlerden Astsubay Mustafa Ayna’nın acı haberi memleketi Çorum'un Osmancık ilçesine ulaştı.

24 Haziran 2016 Cuma 12:27
Osmancık'a acı haber geldi

Mardin'in Derik ilçesine bağlı Soğukkuyu köyünde ev araması yapmak için giden askerlerden Astsubay Mustafa Ayna’nın acı haberi memleketi Çorum'un Osmancık ilçesine ulaştı.

Mardin Derik’te bir evde arama yapmak üzere operasyona giden askerler, evin önünde araçtan inerken uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Saldırıda Derik İlçe Jandarma Komutanlığı personelinden Astsubay Mustafa Ayna (29) şehit düştü.

Şehidin acı haberi Osmancık’a ulaştı. İlçe Jandarma Komutanlığına ulaşan acı haber şehidin ailesine bildirildi. Acı haberi alan Ayna ailesi yıkıldı. Yaşanabilecek olası bir sağlık sorunu için İlçe Jandarma Komutanlığında ve ailenin evinde sağlık ekipleri hazır bulunduruldu. İlçe Jandarma Komutanlığına gelen aileyi İlçe Müftüsü Süleyman Çoban teskin ederken, Kaymakam Cemalettin Demircioğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İrfan Kıymaz, Askerlik Şube Başkanı Personel Yüzbaşı Serhan Tongüç, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Esmek de Ayna ailesinin yanında bulundu.

Şehidin Atatürk Caddesi'nde bulunan baba evini askerler ve komşuları büyük bayraklar ve Atatürk posteri ile donattılar.

Mustafa Ayna, 2005 yılında girdiği astsubay okulundan 2007 yılında mezun olarak aynı yıl göreve başladı. Mustafa Ayna’nın 1 ay önce Bolu’ya tayininin çıktığı, taşınmak için Mardin'de bulunan evinin eşyalarını topladığı öğrenildi.
Şehit Astsubay Mustafa Ayna'nın evli 1 çocuk babası olduğu bildirildi

İHA


Son Güncelleme: 24.06.2016 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165