Osmancık’a güzel haber

Türkiye genelinde nüfusu 10 bini aşan ilçelere doğalgaz iletimi ile ilgili yasadan faydalanmak...

29 Ocak 2014 Çarşamba 22:57
 Osmancık’a güzel haber


Türkiye genelinde nüfusu 10 bini aşan ilçelere doğalgaz iletimi ile ilgili yasadan faydalanmak üzere harekete geçen Osmancık için doğalgaz ihalesi yapıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Bakanlar Kurulu’nun nüfusu 10 binin üstündeki ilçelere doğalgaz yatırımı yapılabilmesi için koyduğu kriterleri yerine getirmek için Osmancık olarak, Belediye olarak taşın altına elimizi koyduk ve başardık. Bu kriterleri yerine getiren nadir ilçelerden biri olarak Osmancık Doğalgaz Projesi yatırım programına alındı ve 17 Ocak 2014 tarihinde doğalgaz boru hattı arazi, etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi ihalesi yapıldı. BOTAŞ yetkililerinden aldığımız bilgiye göre teklifler değerlendirme aşamasındadır.

Başta Osmancıklı hemşehrilerimiz olmak üzere, bu konuda üzerine düşeni yapan herkese ilçemiz adına bir kez daha  şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.









Osmancık Haber

Son Güncelleme: 29.01.2014 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.