Osmancık'ta esnafa iftar

Çorum Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası, düzenlediği iftar proğramında üyelerini biraya getirdi

01 Temmuz 2016 Cuma 17:16
 Osmancık'ta esnafa iftar

Çorum Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası, düzenlediği iftar proğramında üyelerini biraya getirdi

Esnaf ve Sanatkârlar Odası iftar proğramında yaklaşık bin kişi beraberce iftar yaptı. Yemek öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Yemeğe katılanları kapıda karşılayana oda başkanı Bayram Çalışkan yaptığı kısa konuşmada, "Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bizde bu düşünce ile düzenlediğimiz iftar programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

İftar programına Kaymakam Cemalettin Demircioğlu, Belediye Başkan Vekili Kadir Delibaş, Garnizon Komutanı Üstğm. İrfan Kıymaz, Askerlik Şubesi Başkanı Serhan Töngüç, Emniyet Müdürü Abdurrahim Esmek, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve esnaflar katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 01.07.2016 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.