Osmanlı arşivleri Osmancık’a kazandırılmalı

Osmancık Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Sakin Karakaş, göreve başlayan ilçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü’yü makamında ziyaret etti.

20 Eylül 2013 Cuma 13:31
 Osmanlı arşivleri Osmancık’a kazandırılmalı


Ziyarete Osmancık Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Sakin Karakaş’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Mustafa Boyacı, Sadık Bayrak ve Emrah Akıllı katıldı.

Osmancık’ın yaşayan bir Osmanlı kenti olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Sakin Karakaş, Osmancık ile ilgili Osmanlı arşivlerinde henüz kullanılmamış sayfalar dolusu belgelerin var olduğunu ifade ederek, en kısa zamanda bu belgelerin Osmancık kültür ve turizm hayatına kazandırılması gerektiğini söyledi.

Karakaş'tan özellikle Koyunbaba ile ilgili bilgi alan kaymakam Üçüncü ilçede böyle bir derneğin varlığının avantaj olduğunu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.




Son Güncelleme: 20.09.2013 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.