Otobüslere özel denetim ekibi

Çorum Belediyesi özel halk otobüslerini denetlemek için özel ekip kurdu.

26 Temmuz 2018 Perşembe 11:33
Otobüslere özel denetim ekibi

Çorum Belediyesi özel halk otobüslerinde yapılan denetimleri artıracak.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından belirlenen ekip gün içerisinde halk otobüslerine binerek denetleyecek ve olumlu veya olumsuz görüşleri Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’a iletecek.

Şoförler tarafından tanınamayacak olan ekipler, yolcu gibi otobüse binerek şoförlerin vatandaşa karşı tavır ve davranışlarının yanı sıra şikayet edilen hususlarda ilgili gerekli birimlere bilgi verecek.

Belediye Başkanı Zeki Gül, amaçlarının vatandaşlara ulaşımla ilgili kaliteli hizmet vermek olduğunu, bunun yolunun da denetimden geçtiğini belirterek, şöyle dedi; “ Geçtiğimiz günlerde halk otobüslerimizden bir tanesine bizzat binerek vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Sohbetimiz sırasında vatandaşlarımızdan gelen takdirlerin yanı sıra elbette bazı şikayetlerde oldu. Buşikayetlerin önüne geçmek ve vatandaşlarımızın daha huzurlu bir şekilde yolculuk yapabilmeleri adına bir takım tedbirler aldık. Elbette ki vatandaşlarımızdan belediyemize bizzat gelen şikayetleri önemsiyoruz. Biz de bu şikayetler çerçevesinde belediyemiz içerisinde bazı arkadaşlarımıza görevler verdik. Bu arkadaşlarımız gün içerisinde otobüslere vatandaş gibi binerek yolculuk yapacak ve şoförün tavır davranışlarından araç kullanımına, klimaların çalıştırıp çalıştırılmadığına kadar birçok şeyi bir nevi denetleyecek. Oluşturacağı raporu da bizlere verecek. Bizler de bu raporlar çerçevesinde gereken cezai uygulamaları anında uygulayacağız. Şoförlerimizin cezai uygulamaları maruz kalmamaları için daha dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyarıda bulunmak istiyorum”

Son Güncelleme: 26.07.2018 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-07-26 21:04:46

Yeni otobüslerin iç dizaynları bence çok kötü ve belediye bence bu noktada çok büyük günaha ortak olmuş. Çünkü yaabancı bir erkek ve bir bayan karşılıklı oturabiliyor ve fiziksel temas oluyor bana gööre çok kötü