otomobil şarampole uçtu: 7 yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.

01 Temmuz 2016 Cuma 16:57
otomobil şarampole uçtu: 7 yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 59 YE 825 plakalı otomobiliyle Tekirdağ’dan Ordu’nun Ünye ilçesine gitmekte olan Alaettin Varışlı (37) adlı sürücü D-100 karayolu üzerinde bulunan Trafik Elektronik Denetleme Sistemine (TEDES) ait güvenlik kameralarını görünce aniden fren yaptı. Kontrolden çıkan otomobil şarampole düştükten sonra yol menfezine çarparak takla attı. Kazayı gören diğer sürücüler polis ve sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi, sağlık görevlisinin yanı sıra Osmancık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım ekibi sevk edildi.

Kazanın ardından hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Alaettin Varışlı, eşi Ayşe Varışlı (33), çocukları M.T. V. (13), A.N. V. (10), sürücünün kız kardeşleri Nagihan Varışlı (33), Nesrin Uçar (35) ve yeğeni Z.E.Uçar (2) yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralılar buradaki tedavilerinin Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak verildi.

Kazanın görgü tanıklarından Gürkan Taşkara, “Önümüzde seyir halinde olan bu araç TEDES kamerasının olduğu noktaya yaklaştığı sırada ani fren yapmasının ardından yoldan çıkarak takla atmaya başladı. Bizde aracımızı durdurduk ve kaza yapan araca doğru koşarak yaralıların bir kısmını ve sürücüyü çıkardık. Sürücüye geçmiş olsun dedikten sonra TEDES radar kamerasını gördükten sonra fren yaptığını ve yoldan çıktığını söyledi” ifadelerini kullandı.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

İHA


Son Güncelleme: 01.07.2016 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165