Otopark ihalesine iptal davası

CHP’nin Gazi ve İnönü Caddesi yol boyu otopark kira ihalesini yargıya taşıyıp iptal davası açacağı belirtildi.

01 Şubat 2021 Pazartesi 22:36
Otopark ihalesine iptal davası

Belediye Meclisi’nin bugün düzenlenen Şubat ayı toplantısında CHP’nin Gazi ve İnönü Caddesi yol boyu otopark kira ihalesini yargıya taşıyacağı açıklandı.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda Meclis Başkan Vekili İsmail Bölükbaş’ın başkanlığında yapılan toplantıda 20 gündem maddesi görüşülerek kabul edildi. 
Gündem dışı konuşan CHP Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Gazi ve İnönü Caddesi otopark ihalesine iptal davası açacaklarını ifade etti.

Şehrin trafik sorunun çözümüne yönelik bilimsel ve akılcı çözümlere parti olarak destek vereceklerini belirten Yılmaz’a, Meclis Başkan Vekili İsmail Bölükbaş cevap verdi. Bölükbaş, otopark meselesinin sadece Çorum’un değil, Türkiye’nin kanayan yarası olduğunu belirterek, Gazi ve İnönü Caddeleri’nde trafik sorunun çözümü için bu tür uygulamaların şart olduğunu savundu.

SANAT SOKAĞI ARTIK BELEDİYE’DE

Öte yandan Pir Baba Parkı yanında açılan Sanat Sokağı Çorum Belediyesi’ne devredilecek.
Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısında Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından işletilen Sanat Sokağı’nın Çorum Belediyesi’ne devredilmesi talebi meclis toplantında görüşüldü. Sanat Sokağı’nın Belediye’ye devri oy birliği ile kabul edildi.

Son Güncelleme: 01.02.2021 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.