Özel Harekat ziyareti

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Ankara Gölbaşı’nda bulunan Polis Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker’i ziyaret etti.

06 Ocak 2020 Pazartesi 22:40
Özel Harekat ziyareti

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Ankara Gölbaşı’nda bulunan Polis Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker’i ziyaret etti.
Başkan İsbir, yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere Türk Milleti bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da asla fırsat vermeyecek, topraklarımız üzerinde planlanan kirli ve sinsi oyunları bozacaktır. Tarihin her döneminde yedi düvelle mücadele eden Türkiye Cumhuriyeti, hain terör örgütleri ile de yılmadan, bıkmadan mücadelesine devam edecektir. Bu aziz vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizle birlikte o kara gecede burada şehit düşen kahraman özel harekât polislerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm milletimizi bu vatan üzerinde kirli hesap yapan şer güçlere karşı uyanık olmaya davet ediyorum.” Dedi.
Özel Harekât Daire Başkanı Selami Türker de, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in ziyaretinden  duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin desteği bizler için büyük bir güç kaynağıdır. Türk milletinin huzuru, birliği ve bekasına yönelik her türlü hain girişime karşı canımız pahasına karşı koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.” Dedi.
Özel Harekât Daire Başkanı Selami Türker, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e günün anısına plaket hediye etti.

Son Güncelleme: 07.01.2020 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.