Özel Harekât'a konuk oldular

Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Özel Harekatçılar'a konuk oldu

27 Mart 2018 Salı 15:17
Özel Harekât'a konuk oldular

Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri son dönemlerde adından sıkça bahsettiren Polis Özel Harekât’ı ziyaret etti.

Ziyarette gençler Afrin operasyonu başta olmak üzere Devletimizin ve milletimizin bekası için zaman ve mekan kavramı olmayan Özel Harekat polislerine teşekkür ve dua etti. Ziyarette Öğrencileri Çorum Özel Harekat Şube Müdürü Ali İhsan Göv misafir etti. Başpolis Memuru Mesut Aydın da mihmandarlık yaptı.

Öğrencilerin ‘nasıl özel harekatçı olunur’ sorusuna Şube Müdürü Ali İhsan Göv cevap verirken,  “Hayatta ne iş yaparsanız yapın, en iyisini yapın. Ülkesini ve milletini seven gençlere çok ihtiyacımız var. Bunun için çok çalışmanız ve işlerinizi en iyi yapan olmak zorundasınız. Bizim gibi mesleğini severek ifa eden, zaman ve mekan kavramı olmayan yüzlerce mesai arkadaşımız var. Bizler sizler için, geleceğin güzel Türkiye’sinin bekası için çalışıyoruz, sizlerden de daha çok çalışmanızı bekliyoruz” dedi.

ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz ise,  Çorum Özel Harekat Şube Müdürü Göv’e teşekkür ederek, “Gençlerimize örnekliğiniz, vatanımıza göz dikenlerle verdiğiniz amansız mücadele ve bu mesleği seçecek olanlara rehberliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımızın kendi istedikleri ve sevdikleri meslekleri tercih etmelerini istiyoruz. Hangi mesleği tercih edeceklerinden ziyade, tercih ettikleri meslekleri sizin de söylediğiniz gibi en iyi yapan olmalarını arzu ediyor ve bu konuda çok çalışmalarını istiyoruz. Bu gençler içerisinden, kullandığınız zırhlıları tasarlayacak, silahlarınızı imal edecek mühendisleri de, sizinle omuz omuza buralarda mesai yapacak olanları da görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.03.2018 22:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.