Özel İdare'de bayramlaşma

Mübarek Ramazan ayının bitimiyle beraber yaşanan Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Özel İdaresi’nde bayramlaşma yapıldı.

28 Haziran 2017 Çarşamba 13:57
 Özel İdare'de bayramlaşma


Mübarek Ramazan ayının bitimiyle beraber yaşanan Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Özel İdaresi’nde bayramlaşma yapıldı.


Genel Sekreter Recep Çıplak, Genel Sekreter Yardımcıları, Şube Müdürleri ve idare çalışanlarının katılımıyla bayramlaşma gerçekleştirildi. Genel Sekreter Recep Çıplak, yaptığı konuşmada bayramın tüm İslam coğrafyası için birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunurken, bu birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşma dileğinde bulundu.  


İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde yapılan bayramlaşma programında ilk olarak konuşan çalışanlardan, aynı zamanda Türkiye Yol-İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Dursun Yücel, emekli ve işçilerin intibak sorununa kısa bir şekilde değinirken konuşmasını herkesin bayramını kutlayarak tamamladı.



Yücel’in ardından konuşmasına herkesin bayramını kutlayarak başlayan Genel Sekreter Recep Çıplak, “Birlik ve beraberlik içerisinde nice huzurlu bayramlara kavuşmayı diliyorum.’ dedi. Yoğun manevi duygular içerisinde geçen bir ramazan ayını da geride bıraktıklarını söyleyen Genel Sekreterimiz, “Mübarek ramazan ayında yaptığımız tüm ibadetlerimizin, dualarımızın kabul olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. İlk olarak ramazan ayının gelmesini bekliyoruz daha sonra ramazan bayramını heyecanla bekliyoruz. Ramazan bayramı bittikten sonra da Kurban bayramının gelmesini heyecanla bekliyoruz.

Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, küskünlüklerin sona erdiği bu güzel günlerden birini de 3 gün olarak Ramazan bayramında yaşıyoruz. Küçüklerin sevindiği, büyüklerin manevi duygular yaşadığı bu günlerde milli birlik ve beraberliğin önemi de fazlaca yerini koruyor. Yaşadığımız şu günlerde İslam Coğrafyasında yaşananlarda bizleri fazlasıyla üzüyor. Yüce Allah’tan İslam Coğrafyasında yaşanan bu olumsuz gelişmelerin bir daha yaşanmaması, tüm İslam Coğrafyası olarak birlik içerisinde, barış içerisinde, huzurlu bir şekilde yaşamayı niyaz ediyorum. Ayrıca devletimizin, vatanımızın korunması için canla başla çalışan tüm güvenlik güçlerimizin bayramını da tebrik ediyor, onlara bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Gazilerimize şifa ve ailelerine de sabır diliyorum. Allah hep birlikte nice tatlı bayramlara ulaşmayı bizlere nasip etsin.”


Konuşmasının sonlarında idare çalışanlarına çalışma saatleri ve iş güvenliği konularında hitap eden Genel Sekreter Recep Çıplak, özellikle arazide yapılan işlerin gün gün takibinin yapıldığının altını çizerek gerek arazi de gerek özel idare içerisinde araç dağınıklığının yaşanmaması gerektiğini söyledi. Genel Sekreter, herkesin bayramını tekrar tebrik ederek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların bitiminin ardından ise Genel Sekreter ve Yardımcıları çalışanlarla tek tek bayramlaştı.


Son Güncelleme: 28.06.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.