Özel İdare’ye özel tanıtım

Merkezi Avusturya’da bulunan temiz içme suyu, atık su ve gaz sistemleri konusunda uzman Hawle Armatür Grup’un Türkiye kuruluşu...

05 Ekim 2013 Cumartesi 15:48
 Özel İdare’ye özel tanıtım

Merkezi Avusturya’da bulunan temiz içme suyu, atık su ve gaz sistemleri konusunda uzman Hawle Armatür Grup’un Türkiye kuruluşu Özkan Makine Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan teknik personele ürün tanıtımı yapıldı.

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Osman Duman ile teknik personelin katıldığı toplantı, Hawle Armatür Grubu Türkiye kuruluşu Özkan Makine'nin Özel İdare bahçesinde park eden tanıtım aracında gerçekleştirildi.

Büyük ölçekli su yatırımları için ürün satışı gerçekleştiren Özkan Makine Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ankara Bölge Satış Temsilcisi Cem Akça, içme suyu tesislerinde kullanılan teknolojik ürünler hakkında teknik personele bilgi vererek, konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Tanıtım toplantısında Ankara Bölge Satış Temsilcisi Cem Akça tarafından içme suyu tesislerinde kullanılan kelebek vanalar, vantuzlar, çekvalfler, iğne vanalar, demontaj parçaları, genleşme parçası, flanş adaptörü, esnek kaplin, dip klepesi ve krepin gibi ürünler tanıtıldı.





Son Güncelleme: 05.10.2013 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.