Özel Turizm'le kutsal topraklara gittiler

Özel Turizm Firması Çorum Şubesi'nin Umre Kafileri önceki akşam yola çıktı. Büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı...

26 Ocak 2014 Pazar 19:30
 Özel Turizm'le kutsal topraklara gittiler


Özel Turizm Firması Çorum Şubesi'nin Umre Kafileri önceki akşam yola çıktı. Büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı uğurlama töreninde, Umreciler kutsal topraklara ulaşacak olmanın sevinciyle dillerinden duayı eksik etmedi.

77 kişilik kafile ile yola çıkan Umreciler, kendilerini uğurlamaya gelen yakınları ve sevenleri ile vedalaştı. Önceki akşam Çorum Terminali'nden saat 20,00'de yola çıkan kafile, Ankara Esenboğa Havaalanı'ndan Medine'ye, oradan da Mekke'ye geçecek. 9 Şubat'ta Cidde'de olana olan Umre Hacıları, Cidde Havaalanı'ndan Ankara'ya dönecek.

Özel Turizm Şube Müdürü ve Kafile Başkanı Bahri Öztuna, 1991 yılında İstanbul firması olarak kurulan Özel Turizm'in Çorum bürosu olarak hizmet verdiklerini anlatarak, "Hacı adaylarımız, önce Allah'a, sonra bizlere emanettir. Peygamber Efendimiz hadisi şeri
finde, 'Kalplerinin coşkusuyla Hac ve Umresi'ni yapanlar, Allah'ın misafirleridir' diye buyurmaktadır. Bizlerde bu inanç ve coşkuyla yola çıkıyoruz. Umrecilerimizin ibadetlerini en güzel ve en rahat şekilde yapabilmeleri için uzman ve tecrübeli ekiplerimizle 24 saat yanlarında olacağız. Bizim en büyük hedefimiz, bu kutsal vazifeyi yerine getiren insanlarımızın duasını ve memnuniyetini kazanmaktır. Allah tüm kardeşlerimizin Umresi'ni şimdiden makbul eylesin." dedi.






Son Güncelleme: 27.01.2014 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.