Özgür-Der çocuk etkinlikleri başladı

Özgür-Der Çorum Şubesi 2014-2015 yılı etkinlikleri çerçevesinde çocuk faaliyetlerine başladı.

04 Kasım 2014 Salı 14:09
 Özgür-Der çocuk etkinlikleri başladı


Özgür-Der Çorum Şubesi 2014-2015 yılı etkinlikleri çerçevesinde çocuk faaliyetlerine başladı. Her yıl eğitim döneminin başlaması ile birlikte çocuk etkinliklerine devam eden Özgür-Der, ilköğretim 1,2,3,4,5. Sınıflara yönelik Kur’an-ı Kerim, Hz.Peygamber’in Hayatı ve karakter gelişimini hedefleyen ‘Değerler Eğitimi’ derslerini işletiyor.


Geleceğin  teminatı olan çocukların ahlaklı ve erdemli  yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan yardımlaşma, iyilik, dürüst olmak, temel ilmihal konuları, sure ve dua öğrenilmesi vb. konu başlıkları, dernek bünyesindeki sınıflarda  etkinliklerle işleniyor.


Eğitim yılının sonunda velilerin de katıldığı yıl sonu gösterimi ile sonlanan programda, çocuklara öğretmenleri tarafından karne ve çeşitli hediyeler veriliyor.  Eğitimin ücretsiz verildiği çocuk programlarına kayıt yaptırmak ve bilgi almak için Özgür-Der Yönetim Kurulu Üyesi eğitimci Mustafa Üngör ile irtibata geçilebilir. Ayrıca lise seviyesi kız ve erkek öğrenciler için devam eden dersler için müracatlar devam ediyor.


Özgür Der’le irtibata geçmek isteyenler


Dernek adresi: Yeniyol mh. Sepetçi sk. No:8 Çorum (Bilgi Çağı Kırtasiye karşısı)


0.364.224 19 04  0.535.244 79 44 corumozgurder@gmail.com  adresinden  ulaşabilir.





Son Güncelleme: 04.11.2014 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.