Özgür Der’den yılsonu etkinliği

Özgür-Der Çorum Şubesi Çocuk Kulübü yaz etkinlikleri kapsamında çocukların ve...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 10:34
 Özgür Der’den yılsonu etkinliği


Özgür-Der Çorum Şubesi Çocuk Kulübü yaz etkinlikleri  kapsamında çocukların ve ailelerinin katılımıyla Sıklık Tabiat Parkı’nda bir piknik düzenlendi.


Mustafa Kerim Üngör ve Emine Bayram Hoca’nın koordinatörlüğünde başlatılan yaz Kur'an kursu ve çocuk kulübü faaliyetleri Ramazan Arslan, Rüveyda Bayram, Gaye Kayabaşı, Sena Kekeç, Rümeysa Bayram, Hatice Altuner'in katkıları ile devam ediyor.


Hocalar ve gönüllülerin desteği ile düzenlenen piknikte yemek ve ardından oyunlar oynayan çocuklar gün boyunca eğlenceli vakit geçirdiler.


Cuma namazını hep birlikte alanda bulunan mescidde eda eden çocuklar ve aileleri,hem tanıştılar hem kaynaştılar. Gün sonunda hoşça vakit geçiren çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı.



Son Güncelleme: 27.07.2015 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.