Özgür Kılıç yeniden başkan

Çorum İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına yeniden İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç getirildi.

16 Haziran 2020 Salı 17:12
Özgür Kılıç yeniden başkan

Çorum İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı görevine yeniden İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç getirildi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Gürkan Akoğlu, Hakan Duman, Arif Can Akbal ve Mehmet Karataş’tan oluştu.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Kılıç, yaptığı açıklamada, “Çorum İnşaat Mühendisleri Odası’nda yeniden görev alıyor olmaktan gurur duyuyorum. Beni ve yönetim kurulumu onurlandırdıkları için Sayın Genel Başkanıma, Ankara Şube Başkanıma,yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen tüm meslektaşlarıma  sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-06-16 20:08:03

Belediye başkanı olarakta bu başlığı görmeyi çok isteriz. Memlekete yakışan başkan olarak birgün göreceğiz inşAllah

Avatar
Güzel oy almıştı 2020-06-16 21:59:36

Sayın kılıç hatırı sayılır oy aldı seçimlerde. Arada fark oldukça azdı. Corum u aşkla hizmete teslim edenler sanmam ki bir daha oy versinler. Bir sonraki seçimlerde sayın kılıç i yıne görmek isteriz