Özkan, stadyumda incelemelerde bulundu

Sungurlu Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, inşası devam eden stadyumda incelemelerde bulundu.

14 Mayıs 2017 Pazar 17:07
Özkan, stadyumda incelemelerde bulundu

Sungurlu Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, yönetim kurulu üyeleri ile inşası devam eden stadyumda incelemelerde bulundu.

Özkan, “Göreve geldiğimiz ilk günlerden itibaren el attığımız ve önemsediğimiz projelerden olan kazmasının vurulduğu ilk günden bugüne değin her aşamasını takip ettiğimiz Stadyum, Milletvekillerimizin yaptıkları çalışma ve girişimler sonucu Takas işlemleri yapılmış ve son aşamalarından olan zemin çalışmaları aşamasına gelinmiştir” dedi.

Gelinen bugünkü noktada tribün ve aydınlatma direklerinin dikildiğini tribün altına soyunma odalarının da yapılarak sporseverlere hizmet vereceğini belirten İlyas Özkan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, “Çorum ziyaretinde sunduğu raporda şu anda yapılan 500 kişilik tribününe ek olarak tribün isteğinde bulunmuş idik. Bu isteğimiz kabul görerek kapasitenin 1500’e çıkarılması konusunda ilgili daire başkanlarından onay alınmıştır” dedi.

İlçe Başkanı Özkan, UEFA kriterlerine uygun olacak stadyumda 3. 2. hatta 1. lig maçlarının oynanabilecek standartta olacağını ifade ederken amacımız ileriki zamanda tribün kapasitesinin daha da arttırılması kalan araziye de başka spor alanları yapılması yönünde düşüncelerinin olduğunu, bu konunun stadyum inşaatı bittikten sonra tekrar gündeme geleceğini söyledi. İlyas Özkan, ilçeye stadyum kazandırılması konusunda emeği ve katkısı olan başta Milletvekillerimiz Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve İl başkanımız Mehmet Karadağ olmak üzere diğer tüm yetkililere ilçemiz ve sporseverler olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2018 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.