Özsaçmacı’yı kursa davet etti

Hıdırlık Kur’an Kursu velilerinden Arslan Eceviş, İyi Parti il Başkanı Bekir Özsaçmacı'nın paylaşımını eleştirdi.

09 Ocak 2019 Çarşamba 15:32
Özsaçmacı’yı kursa davet etti

Hıdırlık Kur’an Kursu velilerinden Arslan Eceviş, İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’yı Hıdırlık Kur’an Kursu’nu yerinde görmeye ve öğrencilerle hasbıhal etmeye davet etti.

Özsaçmacı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hıdırlık Kur’an Kursu’na yapılan iki ayrı ziyareti eleştirirken kurs hakkında da farklı algı oluşturacak zorlama bir yorumda bulunduğunu vurgulayan Eceviş, fiziki olarak yetersiz kalan Hıdırlık Kur’an Kursu’na yeni bir külliye kazandırmak için başlattıkları kampanyanın olumlu yansımalarına şahit olduklarını hatırlatarak, “Masum evlatlarımızın geleceğiyle ilgili böylesine önemli, siyaset üstü bir meselede, ülkemizin değerli bir parti yetkilisinin sosyal medya üzerinden çıktığımız bu çileli ama kutlu yola yafta vurarak siyasi rakiplerine sözüm ona göndermede bulunması yaklaşık yetmiş hafız velisi olarak bizleri derinden üzmüştür. Bu talihsiz açıklamayı yapan çok sevdiğimiz, kıymet verdiğimiz Bekir Özsaçmacı beyefendiyi yaptığı açıklamayı düzeltmeye, çocuklarımızla hasbihal etmeye ve kursumuzu görmeye davet ediyoruz.”

Son Güncelleme: 09.01.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yazıklar olsun 2019-01-09 21:56:25

Tek kelimeyle yazıklar olsun, yuh olsun. Soyadı gibi saçmalamış ve siyaset yapacağım diye değerlerimize hakaret etmiş. Be adam sen Hıdırlık Kur’an Kirsunu hiç mi duymadın. Bilgisi olmadan fikri olmanın ve güya siyaset yaparak hizmet etmeyi (!) planladığı milletin değerlerine ne kadar yabancı ve uzak olduğunun resmidir.

Avatar
harbci 2019-01-10 07:47:38

vah yazık sana be bir de siyasetçiyim diye bu milletten oy isteyeceksin bu memlekete başkan olacağım diye gezeceksin

Avatar
Hasan 2019-01-09 22:32:45

Diyanet bu alanı boş bırakırsa boşluğu kimlerin dolduracagini ve onların hangi karanlık odaklara bağlı olduğunu bilemeyiz. Diyanet in kurslarının elbette destekliyorum