Pembe otobüsler geliyor

Çorumlular Temmuz ayından itibaren pembe otobüslere binmeye başlayacak. Haberi Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan verdi

01 Haziran 2018 Cuma 16:15
Pembe otobüsler geliyor

Çorum Belediyesi şehir içi ulaşımda kullanılacak olan yeni özel halk otobüsleri için gün sayıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, 2008 yılında hizmete alınan ve modern toplu taşımacılık standartlarının gerisinde kalan mevcut otobüslerin Temmuz ayından itibaren kullanılmayacağını ifade etti. Ulaşımdan sorumlu Başkan Yardımcısı Turhan Candan, toplu taşıma ile ilgili ihale ve sözleşme süreçlerini geride bıraktıklarını, Çorum’un cadde ve sokaklarında Temmuz ayından itibaren yeni otobüslerin vatandaşlara ulaşım hizmeti vereceğini belirtti.

Candan, “Klimalı, engelli rampalı, telefon şarj fonksiyonlu ergonomik otobüslerimizin rengini düzenlemiş olduğumuz anket çalışması ile halkımız belirlemişti. Çağın ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin tercihleri ile belirlenen otobüslerimiz katılımcı belediyeciliğin en önemli göstergelerindendir biri. 2018-2028 yılları arasını kapsayan toplu taşıma ihalemizi alan firmanın herhangi bir cezai müeyyideye maruz kalmadan sözleşmedeki şartları yerine getireceğine ve taahhüt edilen tarihte büyük değişimi hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.  

YENİ OTOBÜSLERE YENİ GÜZERGÂH

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz yeni güzergâhları belirleme hususundaki çalışmalarını sürdürüyor. Yeni otobüs, yeni güzergâh, yepyeni hizmet anlayışı ile toplu taşımanın hemşehrilerimizin memnuniyet seviyesini zirveye taşımasını hedefliyoruz” diye konuştu.  

Son Güncelleme: 07.07.2018 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-06-02 07:51:54

Otobüsler gelse ne olacak otobüsçülerin zihniyeti değişecek mi? belediyenin biz millete yolunacak tavuk bakış açısı değişecek mi?

Avatar
Mehmet Ali 2018-06-03 13:39:11

Otobüslerin yeni olması ulaşım hizmetini en iyi şekilde sağlamış olmuyor yetkililer ulaşım hizmeti veren şoförlerdeki anlayışı ve yolculara davranış şekillerini düzelterek bu işi kaliteli ve memnun hale getirebilir yaşlılarımız şoförlere bir yere gitmek için soru bile sormaya çekiniyorlar azar yiyeceğiz diye düzelteceksiniz baştan bu anlayışı düzeltin ulaşım hizmetini sağlayacak firmanın sözleri ihaleyi alana kadar olmasın

Avatar
mihriban 2018-06-01 22:27:30

gelsin artık şu otobüsler. eskiler çoruma yakışmıyor

Avatar
Ays 2018-06-08 11:45:18

Otobüslerin değil de şoförlerin yenisini alın sayın baskanim. Bi bayan olarak Saygılı eğitimli beyefendi şoförler bekliyoruz.