Polis denetimi artırdı, Kayrıcı teşekkür etti

Çorum’da artan asayiş olaylarına yönelik açıklaması ile  tüm dikkatleri üzerine çeken Adayı Vahit Kayrcı, polis teşkilatına teşekkür etti.

12 Mayıs 2023 Cuma 15:49
Polis denetimi artırdı, Kayrıcı teşekkür etti

Çorum’da artan asayiş olaylarına yönelik açıklaması ile  tüm dikkatleri üzerine çeken Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrcı, yeni bir açıklama ile güvenlik güçlerine teşekkür etti.

ARTAN DENETİMLERE DİKKAT ÇEKTİ

Kayrıcı, Çorum’da son günlerde huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, polis teşkilatı mensuplarına teşekkür etti.
Yapılan açıklamada,  kentte artan asayiş olaylarının önüne geçmeye çalışan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve diğer birimlerin denetimlerini sıklaştırdığı hatırlatıldı.

KAYRICI: 'MEMNUNİYET VERİCİ'

Kentin muhtelif bölgelerinde değişik saat dilimlerinde denetimler yapan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinden duyduğunu memnuniyeti dile getiren MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı da, polis teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

'GÜVENLİK SORUNUNU SADECE POLİSE YÜKLEYEMEYİZ'

Kayrıcı açıklamışında,“Güvenlik sorununu sadece polisin üzerine yüklemek doğru değil. Hepimizin polisimize yardımcı olmamız lazım.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 12.05.2023 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2023-05-12 16:25:36

Yapılması gerekliydi çok doğru konuya değinmiş vekil adayımız. Olayları ve texas çorum yorumlarını eski haberlere bakılarak bile görebiliriz herkes birbirini vurur olmuştu iyi olmuş daha da sıkılaştırılsın denetimler..

Avatar
Çorumsuz 2023-05-12 17:52:30

Adam adayken bu kadar etkinse...

Misafir Avatar
Çorumsuz 2023-05-13 20:58:08 @Çorumsuz

Beğenmeyen kim, Zeki Gül mü? ))

Beğenmedim! (0)
Avatar
Murat 2023-05-13 00:04:38

Şuana kadar olan adayların içinde bu kadar dik duruşlu birisini görmedim. Herhalde ilk defa mhp ye oy vereceğim.adam canlı yayında bir iddia ortaya atti emniyet harekete geçti. Bide vekil olsa demekki helal olsun ne deyim

Avatar
Seçmen 2023-05-13 13:09:46

Bu dönem bir ak partili olarak sizi vekil yapıcaz

Avatar
Metin 2023-05-13 03:10:00

Reelde icraate o kadar yabancılık çekiyoruz ki artık adam aday olarak dahi üç haftada söylemlerle icraatte bulununca bir garipsedik resmen... İnşAllah bu adamı göndeririz meclise ne deyim..