Polis müfettişleri AVM’lerde olacak

Polis Başmüfettişleri yaklaşan yılbaşı nedeniyle AVM'lerde denetim yapacak.

24 Aralık 2018 Pazartesi 16:03
Polis müfettişleri AVM’lerde olacak

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yaklaşan yılbaşı nedeniyle halkın can ve mal güvenliğini sağlamak üzere ülke genelinde bulunan alışveriş merkezlerinde polis başmüfettişleri tarafından denetim yapılacak.

24-31 Aralık tarihleri arasını kapsayacak denetimlerde, AVM'lerde plaka tanıma sistemi ile kamera sistemlerinin kurulup kurulmadığı, denetlenen yerlerdeki özel güvenlik görevlilerinin sayısal yeterlilikleri, görev yaptıkları alanların doğru belirlenip belirlenmediği, alışveriş merkezine kontrolsüz girişlerin olup olmadığı, araç altı izlemenin yapılıp yapılmadığı, özel güvenlik personelinin üst arama detektörü kullanımı ve x-ray cihazlarından geçişler sırasında gerekli hassasiyetin gösterilip gösterilmediği kontrol edilecek.

Yaygın Basın

Son Güncelleme: 24.12.2018 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet DEMİR 2018-12-24 16:46:51

Sayın Müfettişler özellikle şuna dikkat etmelerinde fayda var : Bir polis memuru kimlik gösterip xray den pas geçiyor.Tamam bu uygulama normal.Fakat memurla beraber gelen herkes de bu aranmadan muaf olarak yandan geçiyor. O polis kimliği memurun tüm maiyeti için geçerli olmamalı. Bu alenen bir güvenlik ihlalidir.Devlet sadece kimlik verdiği memuruna güvenir.Yanındakiler bu tedbirden muaf olmamalı.

Avatar
Kemal Dakla 2018-12-24 21:09:17

Sadece polis memuruyla geçen halı saha arkadaşları mı? Ya bebek arabaları. Hiç bir aramaya tabi olmadığı gibi içeri sokmak istediğin her şeyi koyabilirsin.Üzerine bir battaniye, çocuk uyuyor ayakları...Benim arabamın bagajına altına boşuna bakmayın.Bildiğin el arabasıyla eli kolunu sallayan girebiliyor.