Polis Okulu’nda yeni gelişme

Çorum Polis Okulu ile ilgili gelinen son aşama hakkında Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu açıklamalarda bulundu.

19 Haziran 2013 Çarşamba 14:56
Polis Okulu’nda yeni gelişme


Çorum Polis Okulu ile ilgili gelinen son aşama hakkında Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu açıklamalarda bulundu.

Uslu, yaptığı açıklamada şöyle dedi;

“Bilindiği üzere 50. Hükümet döneminde Polis Okulunun ihalesi yapılmış ancak deprem koşullarına uygun olmadığı gerekçesiyle 19 yıldır eğitime başlayamamıştı. Polis Meslek Yüksek Okulu alanı olarak ayrılan arazinin; (29.05.2013) Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’in imzası ile 2012/15 no’lu genelgeye istinaden Başbakanlıktan tahsis talebinde bulunulmuştu. Başbakanlık Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığı arazi tahsisine 14.06.2013 tarihinde izin vermiştir.  Ön tahsis işlemlerinin yürütülmesi amacıyla da Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum Valiliğimizi (Defterdarlık) 18.06.2013 tarihli yazısı ile yetkilendirilmiştir. Tahsis işlemlerinin tamamlamasıyla proje süreci başlamış olacaktır. Sayın milletvekillerimizin, Çorum valiliğimiz, belediye başkanlığımız ve diğer kamu kurumları ile güvenlik bürokrasisinin koordineli ortak çabası Çorum’u her şeyi ile yepyeni bir Polis Okuluna kavuşturacaktır. dedi. 



 

Son Güncelleme: 12.12.2019 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Servet Cerit 2013-07-05 13:30:13

âmin inşallah bu sefer olsun artık