Polis sevgi gösterisine böyle karşılık verdi

Çorum'un İskilip ilçesinde devriye gezen polisler, kendilerine apartmanın pencerelerinden sevgi gösterisinde bulunan çocuklara çikolata ikram etti.

13 Nisan 2020 Pazartesi 00:19
Polis sevgi gösterisine böyle karşılık verdi

Çorum’un İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün koronavirüs tedbirleri doğrultusunda evlerinde kalan çocuklara çikolata ikram etti.

Edinilen bilgilere göre; Çavuş Mahallesi Çayboyu Sokak’ta devriye görevinde bulunan İskilip Emniyet Müdürlüğü  ekipleri, Yazgan Apartmanı’nda bulunan  çocukların sevgi gösterisi ile karşılaştı.

İçişleri Bakanlığı'nın 'evde kal' çağrısı ve koronavirüs salgının yayılmaması için 20 yaş ve altına uyguladığı kısıtlama nedeniyle günlerdir evde kalan çocukların sevgi gösterisine kayıtsız kalmayan polisler, apartmandaki aileleri ziyaret edip evde bulunan çocuklara çikolata ikram etti.

Apartman sakinleri emniyet yetkililerine ve polislere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 13.04.2020 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.