‘Polisimin yanındayım’

İstanbul'daki terör saldırısına karşı Türkiye tek yürek oldu.Hain saldırının ardından güvenlik güçlerine #PolisiminYanındayım etiketiyle destek yağıyor. Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz.

11 Aralık 2016 Pazar 19:05
 ‘Polisimin yanındayım’

İstanbul'daki terör saldırısına karşı Türkiye tek yürek oldu.Hain saldırının ardından güvenlik güçlerine #PolisiminYanındayım etiketiyle destek yağıyor. Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz.

Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız.


Hepimiz sokağa çıkıp, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan en yakınımızdaki polisimizle bir araya gelip onlara başsağlığı diliyoruz, Mevlid kandillerini tebrik ediyoruz. Sosyal medyada #PolisiminYanındayım etiketiyle onlara destek oluyoruz.


Haydi. Sen de Türkiye için polisimizle bir olduğunu, omuz omuza olduğunu göster! (milliyet)

Son Güncelleme: 11.12.2016 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatan sana canim veda 2016-12-12 00:14:02

vatan

Avatar
Mutluyum çünkü Türk'üm 2016-12-11 21:22:28

Atalarımızın kanı ile alınan bu vatanı kendi kanınızla koruyorsunuz.Sizin var olmanız demek bizim de var olmamız demektir.vatanımız için döktüğünüz ter için uykusuz kaldığınız geceler için bizim için çektiğiniz bütün meşakkatler için sonsuz kere teşekkürler.Allahım razı olsun ve sizi korusun.Rabbim bütün şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin bütün polislerimizin ve hepimizin başı sağ olsun Böyle hain saldırıların tekrarının sonsuza kadar bir daha yaşanmaması dileklerimle Allah'a emanet olun

Avatar
Mustafa Duran 2016-12-11 21:27:36

Bugün üzüntüden defalarca gözlerim yaş aki, yarın satılmış Soysuz piçlerin oluk oluk kanlari akacak.. Türkiye nin başı sağolsun. Allah ın izniyle Şehitlerimizin gidecegi yer Cenet dir.

Avatar
Adınız Soyadınız 2016-12-11 22:31:33

ya hey soysuzlar si̇z bu mi̇lleti̇ tanimiyormusunuz tari̇hte bu mi̇lleti̇n di̇z çöktüğü görülmüşmü
ancak di̇z çöktürürüz ey şerefli̇ şehi̇t evlatlarim rahat uyuyun bu mi̇llet mutlaka i̇nti̇kaminizi alacaktir
mekaniniz cennet olsun evlatlarim

Avatar
galip kirca 2016-12-12 03:37:22

Türk millet tek yürek olduğunda korkulari olanlar hayata geciyor tarih ejdadim onlarin korkusu olmus.birdahimi geliyorlar korkusu onlari rahatsiz etmis gec kaldilar geldik bileSehitlerimize allahtan dileyim cennetime kabul eyle peygamberimize komsu eyle ey sehit aileleri boyun eymeyin kanlari yerde kalmicak .