Projeleri değerlendirdiler

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti.

19 Ocak 2017 Perşembe 17:02
Projeleri değerlendirdiler

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti.


Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hitit Üniversitesi tarafından birlikte yürütülen projeler değerlendirilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.


Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “İlimize, insanımıza katma değer olarak Hitit Üniversitesi ile birlikte pek çok başarılı proje yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz. Rektörümüze Çorum’da eğitimin kalitesini artırma noktasında  bize verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise “İnsan yetiştiren kurumlar olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile bugüne kadar pek çok güzel çalışmalar yaptık. Hızla değişen dünyamızda günün şartlarını dikkate alarak birlikte yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük’ün gayretleri bizi de mutlu ediyor.” dedi. 


Son Güncelleme: 19.01.2017 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165