Protokol bayramlaştı

Kurban Bayramı münasebetiyle Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreni..

04 Ekim 2014 Cumartesi 14:41
Protokol bayramlaştı


Kurban Bayramı münasebetiyle Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreni Vali Ahmet Kara’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Bayramlaşma törenine; Vali Ahmet Kara,
Vali Yardımcısı Fikret Zaman, AK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıd. Albay Ahmet Çelik,  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü S. Erkan Tarancı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri katıldı.


Vali Ahmet Kara, kamu kurum ve kuruluşlarının görevlileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı.


Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Kara, bulunduğumuz bölgenin ateş çemberi içinde olduğunu belirterek, mazlum insanlara yapılan zulümlerin bitmesi temennisinde bulundu. Kara, Amerika’nın obeziteyle uğraşırken, Afrika’daki insanların açlıktan öldüklerini ifade ederek, “Şükredelim ki, ülkemizde huzur ve refah içerisinde bayramlar kutluyoruz.” dedi.


Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Kara ve protokol üyeleri İl Jandarma Komutanlığına giderek askeri personelle bayramlaştı. Vali Kara daha sonra Kamile-Ahmet Akdağ Huzurevi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Atıl Uzelgün Huzurevi’ni ziyaret ederek bayramlarını kutladı.




Son Güncelleme: 05.10.2014 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.