Protokol eşleri pasta kesti

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinin 4. Kuruluş yıldönümü Velipaşa Konağı’nda...

18 Mart 2015 Çarşamba 16:54
 Protokol eşleri pasta kesti


Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinin 4. Kuruluş yıldönümü Velipaşa Konağı’nda kadınların katıldığı törenle kutlandı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Valisi Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Belediye Meclis Üyesi ve Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar,   Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül'ün eşi Hazal Yurdagül, İdare Mahkemesi Başkanı Volkan Aydın'ın eşi Dilek Aydın, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı'nın eşi Nadide Tarancı, Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Hanife Nuran Hakyemez ile çok sayıda kadının katıldığı toplantıda 4. Yıldönümü için yaptırılan pasta kesilerek misafirlere ikram edildi.


Mesude Kara: ‘Her şey annelerin elinde’


Törende konuşan Vali Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara, kadınlara yapılan yatırımların boşa gitmediğini bilakis bereketlendiğini söyledi. Kadınların yeni şeyler öğrendiğinde üretmeye başladığını dile getiren Mesude Kara, “Kadınlara yapılan yatırım geleceğe dönük gerçek yatırımdır. Evde idare babada gibi görünse de her şey annelerin elindedir. Onlar iyi eğitilirlerse hayırlı evlat yetiştirirler. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü ve ona destek olan eşi Hatice Külcü gerçekten çok doğru bir yol seçmişler. Kendilerini yürekten kutluyorum.” dedi.


Hatice Külcü: ‘Bu merkezler kadınların yolunu aydınlatıyor’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ise büyük umutlarla, hayallerle açılan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin önemli başarılara imza attığını söyledi. Dünyanın en büyük yatırımın kadına yapılan yatırım olduğunu söyleyen Külcü, “Kadın ne kadar eğitilirse ülke o ölçüde medenileşir. 4 yıl önce burada başladığımız KKSM’ler şimdi şehrin 5 farklı noktasında hizmet veriyor. Tüm bu merkezlerimiz kadınlarımıza hizmet veriyor. Bu siz kadın bereketi. Sizler isteyin ki her mahalleye bir Kadın Kültür Merkezi açılsın. 4. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız Velipaşa Konağı Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kadınlarımıza ışık olmuş, kadınlarımızın adeta yollarını aydınlatmıştır.” dedi.


Nuran Hakyemez: ‘Kadınlarımıza Rehber Oluyoruz’


Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Hanife Nuran Hakyemez de yaptığı konuşmada her kadının geleceği inşa eden yetenekli bir mimar olduğunu söyledi.


Çorum Belediyesi'nin belediyecilik anlayışını kadın merkezli sosyal bir platforma taşıdığını belirten Hakyemez, “Yılın 365 günü ücretsiz hizmet verdiğimiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde, kadınlara meslek öğreterek iş sahibi olmalarına zemin hazırlıyoruz” diye konuştu. 

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER


Anlamlı konuşmaların ardından Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin 4. yıldönümü için kadınlar hep birlikte pasta kesti. Nice yıldönümü kutlamaları dileğinde bulunan protokol eşleri, daha sonra kursları gezerek merkez hakkında bilgi aldı.



Son Güncelleme: 18.03.2015 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.