Protokol muhtarları dinledi

Kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma, mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

24 Aralık 2014 Çarşamba 11:23
Protokol muhtarları dinledi


Kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma, mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.  Yemeğe ilçe muhtarlarının yanı sıra Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İlçe Emniyet Müdürü Cihan Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi ve bazı köy muhtarları da eşlik etti.


Yemekte muhtarlara kısa bir konuşma yapan Kaymakam Gürsoy, yerelde sıkı ve sağlam örgütlenmeyi oluşturmanın önemine vurgu yaptı.


Başkan Çatma ise, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Amaçlarının her mahallesi yaşanabilir daha güzel bir İskilip oluşturmak olduğunu belirten Çatma, “Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.





Son Güncelleme: 24.12.2014 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.