Protokol’den bayram ziyaretleri

Kurban Bayramı münasebetiyle Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreni Vali Sabri Başköy’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

15 Ekim 2013 Salı 16:41
Protokol’den bayram ziyaretleri


Kurban Bayramı münasebetiyle Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma töreni Vali Sabri Başköy’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine; Vali Yardımcısı Fikret Zaman, İl Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Yarbay Metin Özbek,  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü H. İbrahim Doğan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri katıldı.

Vali Sabri Başköy, kamu kurum ve kuruluşlarının görevlileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı.

Öğretmenevi'nde düzenlenen Bayramlaşma töreninin ardından Başköy ve protokol üyeleri İl Jandarma Komutanlığına giderek askeri personelle bayramlaştı.

Vali Başköy ve beraberindekiler Şehit Bekir Özaydın’ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Şehit ailesinin ziyaretinin ardından protokol akabinde Akkent Mahallesi’nde bulunan engelsiz yaşam, bakım rehabilitasyon ve aile danışma merkezi, Çorum Sevgi Evleri, çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdundaki çocuklarla bayramlaşarak hediyelerini dağıttı.

Çorum Sevgi Evleri, Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’ndan ayrılan protokol üyeleri son olarak Kamile-Ahmet Akdağ Huzurevini ziyaret ederek huzur evi sakinlerinin bayramlarını kutlayarak hediye dağıttı.





Son Güncelleme: 15.10.2013 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165