RAM ilçeleri tarıyor

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Tahir Demir, Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Erol Taş ve...

24 Aralık 2014 Çarşamba 10:43
 RAM ilçeleri tarıyor


Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Tahir Demir, Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Erol Taş ve Özel Eğitim Öğretmeni İbrahim Eren ile birlikte Mecitözü’nde okul ziyaretleri gerçekleştirdi.


Mecitözü YİBO, Atatürk Ortaokulu, Mecitözü Anadolu Lisesi, Şehit Mahmut Daştan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mecitözü Dede Korkut Anaokulu ziyaretlerinde Rehberlik Servislerinin iş ve işleyişleri ile özel eğitime muhtaç bireylerin eğitim ortamlarındaki süreçleri hakkında bilgiler verildi. Dede Korkut Anaokulunda da Özel Eğitim Öğretmeni İbrahim Eren tarafından da ailelere yönelik seminer verildi.


Mecitözü İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru da makamında ziyaret edilerek, yapılan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri hakkında bilgiler verildi. Doğru, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getirdi.


Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Tahir Demir, “RAM olarak merkez ve ilçelerdeki tüm öğrencilerin eğitim-öğretim alanındaki ihtiyaç duydukları rehberlik faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Özel Eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin okulla eşgüdüm içerisinde hareket etmesi için sık sık ziyaret yapmayı planlıyoruz. RAM olarak her zaman öğrencilerin, velilerin, ailelerin, öğretmen ve idarecilerin yanındayız.” dedi.






Son Güncelleme: 24.12.2014 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.