Ramazan tırından sonra bayram tırları

Çorum Belediyesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan ayında başlattığı tırla şehir turu etkinliğini bu kez de bayrama taşıdı. Gün boyu 4 ayrı tır mahallelerde dolaşarak şarkı ve marşlar seslendiriyor.

25 Mayıs 2020 Pazartesi 11:43
Ramazan tırından sonra bayram tırları

Çorum Belediyesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan ayında başlattığı tırla şehir turu uygulamasını bu kez de bayrama taşıdı. Gün boyu 4 ayrı tır mahallelerde dolaşarak şarkı ve marşlar seslendiriyor.


Çorum Belediyesi, hazırlattığı araçlarla bayram coşkusunu vatandaşların ayağına götürüyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde vatandaşlara farklı bir bayram yaşatmak amacıyla yola çıkan belediye, hizmet araçlarını seyyar konser sahnesine çevirdi. Kentin her sokak ve caddesinde gezen araçlarda mehter ve bando takımları ile halk müziği ekibi konser verirken animasyon ekipleri ise evden dışarı çıkmayan çocuklara çikolata ve meyve suyu ikram ediyor.

BAYRAM COŞKUSUNU EVLERE TAŞIYACAĞIZ

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının olduğunu hatırlatarak, “Bayramın birinci günündeyiz. Tüm hemşehrilerimizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Ramazan ayında hazırlattığımız tırımız sokak sokak, cadde cadde gezerek hemşehrilerimize Ramazanın coşkusunu, muhabbetini hemşehrilerimizin evlerine taşımıştık. Bayramdayız, sokağa çıkma kısıtlaması var. Halkımızın Ramazan tırını sevdiğini biliyorduk. Sayısını artırdık. Bugün itibariyle 4 aracımız cadde ve sokakları karış karış dolaşacaklar. Bayram coşkusunu hanelere,evlere taşıyacaklar. Hemşehrilerimiz bu coşkuyu hanelerinde yaşayacaklar” dedi.


İHA

Son Güncelleme: 25.05.2020 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ekmek lazım 2020-05-25 13:48:45

Bayram da ekmek bulamaz olduk rezil kepaze olduk. O halk ekmek arabalarını hiç görmedik. Napalim bu tırı bizi ailemizi ekmeksiz koyduktan sonra. Halk ekmekler günde 2 saat olsun açık olmalıydı

Avatar
Komple temizlik 2020-05-26 07:37:05

Bu belediye de komple temizlik yapacan. Dün utanmadan parkta çalışıyor ayaklarına daha olgunlaşmamış erikleri yemeye çalışıyor belediye görevlileri. BUnların "AŞKLA" çalışması böyle oluyor! Utanmazlar dalları kırıyorlar bir tane erik alacam diye haram olsun

banner165