RAM’dan ilçe ziyareti

Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Tahir Demir, Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Erol Taş...

15 Ocak 2015 Perşembe 09:55
 RAM’dan ilçe ziyareti


Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Tahir Demir, Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Erol Taş, Rehberlik Hizmetleri Dinçer Öbekçi ve Özel Eğitim Öğretmeni İbrahim Eren’den oluşan Rehberlik Araştırma Merkezi ekibi Osmancık’taki okullarda bir dizi inceleme ve görüşmelerde bulundu.


Özellikle rehber öğretmeni olan okullarla birlikte özel sınıfı bulunan okulları ziyaret eden RAM ekibi özel eğitim ve rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenlerine özel ve kaynaştırma öğrencileri ile ilgili olarak rehberlik ettiler.


Osmancık Nene Hatun Özel Eğitim İş Okulu’nu da ziyaret eden Rehberlik Araştırma Müdürü, Bölüm Başkanı ve öğretmenleri son olarak Atatrük Ortaokulu Müdürü Sakin Karakaş’a nezaket ziyaretinde bulunduktan sonra okulun rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni Mehmet Fatih Akgümüş ve özel sınıf öğretmeni Şule Topuz ile görüşerek bilgi alışverişinde bulundular.


Okulun özel sınıfını ziyaret eden RAM Müdürü Tahir Demir öğretmen Şule Topuz’dan eğitim ve öğretim ile ilgili bilgiler aldı.




Son Güncelleme: 15.01.2015 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.