'Reisim hoşgeldin heri' diyecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi için nedeniyle Çorum'un yerel şivesiyle 'hoşgeldin' yazan pankartlar hazırlandı

27 Ocak 2018 Cumartesi 08:02
'Reisim hoşgeldin heri' diyecekler

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum İl Kongresi’nde halka hitap edeceği Atatürk Spor Salonu’nda son hazırlıklar yapılıyor.

Parti bayrakları ve balonlarla süslenen salonda, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen  hemşehrilerimizin fotoğraflarının bulunduğu dev poster bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapacağı platformun tam karşısına asılan posterin altında ise yerel şiveyle ‘YURDUMUZ OLDU ÇORUM ELİ, ÇOK GÖRESİMİZ GELDİ SENİ, REİS’İM HOŞ GELDİN HERİ’ ifadeleri yer alıyor

Kongrenin yapılacağı salonun girişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişi ile birlikte, ‘Davan davamız, kavgan kavgamız, yolun yolumuz, yükün yükümüzdür’ sloganı dikkat çekiyor.

Son Güncelleme: 27.01.2018 08:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-01-27 09:07:29

İskilip Tosya karayolunun açılmasını istemeyi de unutmayalım heri.

banner165